14 nieuwbouwappartementen in Ieper

Ons bureau B&V Project en Art of Building, de ontwikkelaar, werken samen met bouwonderneming Catteeu aan de realisatie van 14 nieuwbouwappartementen.

Deze appartementen tellen 1 of 2 slaapkamers. Er zijn bijhorende garages en parkeerplaatsen, u wandelt vanaf dit project zo naar het centrum of een winkelcomplex. De appartementen zijn vlot bereikbaar.

Het nieuwbouwproject "Residentie Augustijn" wordt een appartementencomplex met in totaal 14 wooneenheden. Ieder appartement wordt afgewerkt met 1 of 2 slaapkamers en 1 of meerdere terrassen.   

Deze residentie is vlot bereikbaar en gelegen dicht bij een winkelcomplex. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 70 m² tot 111 m².

Autostandplaatsen en garageboxen zijn voorzien achter het gebouw en kunnen apart aangekocht worden.

De architect zorgt voor een tijdloze stijl. De appartementen zullen met kwalitatieve, duurzame materialen worden afgewerkt conform de plannen en het lastenboek.

Appartementen vanaf 184.255 euro (excl. kosten) Autostaanplaatsen vanaf 10.000 euro (excl. kosten) Bergingen vanaf 2.500 euro (excl. kosten) Oplevering wordt voorzien begin 2019.

[widgetkit id="9" name="14 nieuwbouwappartementen Augustijn in Ieper"]

Realisaties, Nieuwbouw

We zijn er voor jou,
we kijken uit naar onze samenwerking.

Contact

Hofstraat 2/ 101
8970 Poperinge, België
  • Kantoor
  • E-mail
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

  • Ma - Vr
    9 - 16u
  • Za/ Zo
    Gesloten

Bel voor een afspraak

057 36 48 62
Afspraken van 7 tot 20u

Kantoor

Hofstraat 2/101
8970 Poperinge
Maatschappelijke zetel
Proones 27
8970 Poperinge

© B&V Project BV
Proones 27 8970 Poperinge
BTW: BE 0841.905.461

This website is cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD

Bouwcoördinatie en bouwadvies B&V garandeert u een meerwaarde voor particulier, professional EN projectontwikkelaar in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Onder meer Ieper, Brugge, Gent, Kortrijk, Roeselare, Veurne, Knokke-Heist, Poperinge, Diksmuide, Oostkust en Westkust, . We staan u bij voor bouwcoördinatie, als projectontwikkelaar en voor bouwcoördinatie Ieper. Meest recente projecten zijn Legno Poperinge De Morgenster in De Panne en De Markies in Nederbrakel.