Skip to main content

Klasse met luxueus comfort

Bluebell biedt u met 14 klassevolle appartementen elk met een grondoppervlakte van 1.000 m² een onvergetelijke woonervaring. Kom thuis in een luxueuze woonst voor een scherpe prijs, een primeur voor de Heide in Waasmunster.

Mereldreef 33 -35 I 9250 Waasmunster

Over Bluebell

In deze unieke woongelegenheden, knus gelegen in residentieel groen parkgebied in het bos van de Heide, geniet u in de zuidgeoriënteerde tuinen en leefruimtes van gezonde buitenlucht, natuurlijk gefilterd door de bosrijke omgeving.

Kiezen voor Bluebell, dat is kiezen voor een bijzondere locatie tussen de steden Antwerpen en Gent waar kinderen nog onbezorgd kunnen buiten spelen na schooltijd.

Troeven

  • Luxueuze, toegankelijke architectuur 
  • Groene en veilige woonomgeving 
  • Vlotte mobiliteit dankzij ligging nabij E17 
  • Ruime garage mogelijkheden beschikbaar

Bouwkunst

met voeling voor de natuur

Bluebell creëert een unieke symbiose tussen architectuur en natuur. Beide elementen versterken elkaar in een hedendaagse bouwstijl in harmonie met de schoonheid van de omgeving.

In de omliggende bossen groeien en bloeien boshyacinten, die zijn de inspiratiebron voor de naam van het project Bluebell, de Engelse benaming voor deze plant.

De laagbouw met glooiende muren en grote raampartijen wisselen met de licht hellende vlakken en laten de bewoners maximaal van de buitenlucht genieten. Met alle aandacht voor hun privacy.

Toekomstgericht

met een tijdloos karakter
Bluebell telt 14 ruime luxeappartementen, 8 appartementen met 3 slaapkamers en 6 met 2 slaapkamers, en ligt in de residentiële wijk de Heide in Waasmunster. Het gebouw werd ontworpen voor een maximaal wooncomfort, daarom bevindt de leefruimte van elk appartement zich langs de zuidgeoriënteerde, natuurrijke kant om volop van de energie en warmte van de zon te profiteren. Zonder aan het rustgevende uitzicht te moeten inboeten, genieten alle bewoners van voldoende privacy om volledig tot rust te komen in hun thuis. De hedendaagse architectuur met tijdloos karakter voldoet aan alle eisen op vlak van isolatie, ventilatie en energieprestaties. Met een E-peil van E30 garandeert Bluebell een energiegezonde woning die haar stroom voor het grootste deel haalt uit hernieuwbare bronnen zoals warmtepompen en individuele zonnepanelen.

Ligging

Mereldreef 33 -35 I
9250 Waasmunster
Bluebell is rustig gelegen op de residentiële Heide in Waasmunster en heeft een vlotte verbinding naar Gent en Antwerpen. In de directe omgeving vindt u heel wat toeristische trekpleisters.
  • E17 Gent-Antwerpen op 1,5 km
  • Verschillende wandelroutes op minder dan 2 km
  • Restaurants in een straal van 1,5 km
  • GVB Sint-Franciscus Waasmunster op 3,8 km
  • Station en bushaltes op 2,5 km

Brochure

Een realisatie van

Projectcoördinatie en klantenbegeleiding

samen met

De bouwheer

De architecten

In beeld

[widgetkit id="29"]