Skip to main content

Parkzicht Poperinge

1 woonhuis, 2 appartementen en 9 garages in de Komstraat

Welkom

Beste,

met trots stelt Art of Building een stijlvol woonproject aan u voor, gelegen in de Komstraat te Poperinge. Je geniet van de rust van de Poperingse stadsrand, het bevindt zich op wandelafstand van de Grote markt en kent een ideale ontsluiting in diverse richtingen via het omliggend verkeersnet.

Die bijzondere troeven prikkelden Art of Building om hier een weldoordacht nieuwbouwproject bestaande uit 1 woning en 2 lichtrijke appartementen op te trekken. In dit project speelt de architectuur met originele kleuren en duurzame materialen waardoor de uitstraling perfect past in het straatbeeld en er tegelijk een tijdloze uitstraling wordt gecreëerd.

De woning en de appartementen zijn ruim en leefbaar door hun oppervlakte en hun lichtinval. Er is aandacht voor het comfort van de terrassen zodat elke toekomstige eigenaar beschikt over een private buitenruimte die rechtstreeks grenst aan hun wooneenheid.

Ook als belegging of 2de verblijf zijn deze appartementen een aanrader en beschikken ze over vele troeven. Ontdek alles over dit project op de volgende pagina’s van deze brochure en geniet van de rijke mogelijkheden die het te bieden heeft.

Uw ervaring?
We horen het graag!

Inplanting
en architectuur

Het project bestaat uit 3 woongelegenheden (1 woning / 2 appartementen) gespreid over 3 bouwlagen (Glvl, 1ste en 2de verdiep). Elke woongelegenheid heeft zijn eigen karakter met een bewoonbare oppervlakte variërend van 77 tot 170m².

De woning beschikt over 3 slaapkamers, een tuin met terras, tuinberging en carport (samen 132m²), terwijl de appartementen beschikken over 2 slaapkamers en een terras van min. 15m².

Een inpandige garage ter hoogte van de inkom van de appartementen is een optionele toegevoegde waarde aan een van beide appartementen. Eén van de vele troeven van het project is de uitgekiende prijskwaliteitsverhouding.

Deze energiezuinige nieuwbouwappartementen zijn reeds beschikbaar vanaf 189.000 euro excl. aankoopkosten. Bij het ontwerp van de woning en appartementen staan kwaliteit en comfort voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktische indeling, bergruimte en privacy.

Door zowel elk appartement te voorzien van voldoende glaspartijen kan men in elk appartement genieten van veel lichtinval, wat de kwaliteit van het wooncomfort verhoogt. Daarnaast wordt er bijzondere aandacht besteed aan zowel thermische als akoestische isolatie.

De architectuur is tijdloos en gevoed met klassevolle roodbruine tinten. De manier van metselen geeft een karaktervol en modern uitzicht dat zeer goed opgaat in de omgeving.

Daarnaast wordt er gekozen voor hoogwaardige materialen zoals aluminium schrijnwerk. Deze energiezuinige woning en nieuwbouwappartementen vormen meteen een meerwaarde in het kwalitatieve nieuwbouwsegment in de Poperingse regio.

Ligging

Komstraat 124

Dit nieuwbouwproject is rustig gelegen in de stadsrand
van Poperinge, maar geniet tegelijk van de bereikbaarheid
van de stads-/winkelkern en de perfecte
ontsluiting in diverse richtingen op het omliggende
verkeersnet, een absolute troef van deze residentie.
Shoppen, onderwijs, genieten en ontspanning,… allemaal
op een boogscheut verwijderd.

Poperinge
kei van een stad

Poperinge is een erg veelzijdige stad met heel veel toeristische troeven.

Tal van evenementen

Begin maart is Poperinge in de ban van carnaval. Alles begint natuurlijk met de verkiezing van een nieuwe Stadsprins Carnaval. Met de kindercarnaval stoet en de kermis worden de carnavalsfeesten pas goed ingezet. Verder op het programma: een gezellige rommelmarkt en verschillende muzikale optredens. Op zondag volgt het hoogtepunt met de internationale Keikoppencarnavalsstoet en de honderden verklede feestneuzen die paraderen in het stadscentrum.

In de zomer trekt het kunstenfestival van Watou bezoekers uit heel het land. Het jaarlijkse kunstenparcours combineert poëzie met beeldende kunsten in een unieke omgeving. Poperinge pakt ook uit met zijn 1 mei-rommelmarkt, de Vierdaagse van de IJzer, het Weekend van het volkscafé, Lekker Westhoeks,…

Poperinge is ook de Hoofdstad van het Goede Leven. Om de 3 jaar staat de stad helemaal in teken van de Bier- en Hoppefeesten. Met de wervelende Hoppestoet, een bruisende Hopkoninginverkiezing en natuurlijk de lekkerste biermarkt van de regio.

Het hele jaar door

Fietsers en elektrische fietsers voelen zich helemaal thuis in Poperinge. Ons goed uitgebouwd en veilig fietsnetwerk met knooppunten. Dat maakt hier rondtoeren nog plezanter.

Door Poperinge lopen heel wat bewegwijzerde wandelroutes. De natuur, de oude smokkelpaden van de IJzervallei en het oorlogsverleden zijn nooit ver weg. Dankzij het wandelnetwerk met knooppunten stippelt u makkelijk uw eigen route uit.

Poperinge heeft 2 actieve brouwerijen. En maar liefst 56 restaurants, tearooms en eetcafés en tientallen volkscafés waar oude volkssporten centraal staan.

Een goed

geïnformeerde keuze

Kristalheldere informatie en documenten

Art of Building kiest resoluut voor duurzaamheid, transparantie, kwaliteit en correcte informatie in hun mission statement rond projectontwikkeling. Onderdeel daarvan is het commercieel lastenboek dat elke koper duidelijkheid en overzicht moet bieden in de afwerking van zijn/haar toekomstig pand.

Het veronderstelt een vlot/leesbaar geschreven document te zijn dat een duidelijke weergave biedt van de bouwmethodes, handelswaardes en afwerkingsgraad. De keuze voor duurzame materialen en bouwtechnieken die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen is onderdeel van dat engagement, zonder daarbij evenwel de verwerkingsmethodes per leverancier in detail te beschrijven. Dat is de verantwoordelijkheid en tegelijk aansprakelijkheid van elk lid van het bouwteam.

Bijkomende informatie is op aanvraag steeds beschikbaar bij het verkoopkantoor of de projectontwikkelaar. De appartementen worden opgericht conform de afgeleverde bouwvergunningen. De verwerkingsmethodes of materialen kunnen op initiatief van de architect, bouwcoördinator en bouwheer gewijzigd worden in functie van het eindresultaat van de werken, zonder evenwel in te boeten op de vooropgestelde kwaliteit.

Onze verkoopovereenkomsten worden ondubbelzinnig en transparant opgesteld zonder ruimte voor onaangename verrassingen. Kortom, op basis van duidelijke inzichten kan u met een gerust hart uw aankoopbeslissing nemen.

Aankoopadvies

De aankoop van onroerend goed is een complex gegeven geworden. Heel wat juridische/ praktische vragen en overwegingen stellen zich. Welke stappen dien ik te ondernemen om veilig aan te kopen? Wat zijn de wettelijke voorschriften? Hoe en wanneer gebeurt de betaling? Naast uw eigen vertrouwenspersoon en uw notaris kan u hiervoor op ons rekenen.

Door onze doorgedreven kennis van het bouwproces, commercialisering en juridische ondersteuning kan u zorgeloos een beroep op ons doen bij het overwegen van de verschillende mogelijkheden. En is het al eens iets complexer dan laten wij ons graag bijstaan door experten. We nemen de tijd, helpen u verder op weg en gaan uitsluitend voor tevreden klanten.

De basis van elke succesvolle samenwerking is het opmaken en verstrekken van correcte, transparante en eerlijke informatie.

Aankoop op plan
(100% voltooiingswaarborg)

Voor velen is dit een niet-alledaags gebeuren. Dankzij een duidelijke aanpak, heldere documenten, planbesprekingen met uw persoonlijke klantenbegeleider en periodieke werfbezoeken is het perfect mogelijk uw woning of droomappartement te realiseren.

Dit heeft voor u als koper heel wat voordelen:

  • U heeft de eerste keuzemogelijkheid in de verschillende types woning/appartementen
  • We leveren een 100% voltooiingswaarborg af. Dat biedt u garanties op de volledige afwerking zoals vooropgesteld.
  • Het personaliseren van uw woning/appartement is nog mogelijk. Denk hierbij bv. aan vloerbedekking, keuken, deuren, badkamer,… Na aankoop wordt uw individuele klantenbegeleider uw aanspreekpunt voor de planbesprekingen en werfopvolging. Kortom, maatwerk.
  • Tijdens de planfase is er mogelijkheid tot het aanpassen van niet-dragende structuren in uw woning/appartement, zolang technisch (stabiliteit) conform en geen conflicten mogelijk voor een comfortabele uitvoering en installatie van alle nutsvoorzieningen.
  • Conform de wetgeving betaalt u nooit op voorhand (voorschotfacturen meerwerken uitgezonderd) en enkel voor werken die reeds zijn uitgevoerd en werden geattesteerd door de architect.

“Onze projecten worden gerealiseerd door een team van competente mensen, elk specialisten in hun vak”

Aankoopproces

De aankoop van een woning/appartement als gezinswoning, investering of tweede verblijf is een belangrijke beslissing. Net daarom is het aangewezen te kopen bij een bedrijf dat u alle zekerheden en garanties kan bieden. Vertrouwen is cruciaal in dit proces. Je kan hiervoor rekenen op de jarenlange ervaring van de ontwikkelaars en het projectteam. De aankoop van een woning/appartement is een stappenplan van de verkoopovereenkomst tot de authentieke akte en van het de opstart van het bouwproces tot de oplevering.

De verkoopsovereenkomst

Het model van de verkoopovereenkomst (de compromis) wordt opgemaakt door de notaris rekening houdend met de specifieke eigenschappen van het project en 100% conform de Wet Breyne. Deze overeenkomst wordt ondertekend door koper en promotor. Ze beschrijft op een duidelijke manier de woning of het appartement en vermeld de onderverdeling in grondwaarde en constructiewaarde. Op de grondwaarde zullen 10 % verkooprechten worden geheven en op de constructiewaarde 21 % BTW. Na de ondertekening van de verkoopovereenkomst wordt een voorschot betaald van 5% op de verkoopprijs door overschrijving binnen de 7 dagen.<:p>

De authentieke akte

van de verkoopovereenkomst verleden. U heeft uiteraard de mogelijkheid om u te laten bijstaan door uw eigen notaris zonder bijkomende kosten. Bij de akte betaalt u het saldo van de grondwaarde (grondwaarde – voorschot) vermeerderd met de verkooprechten (10%), de aktekosten, de provisie van de aansluitingskosten nutsvoorzieningen en de reeds uitgevoerde werken aan de meergezinswoning volgens het schema vermeld op de verkoopovereenkomst vermeerderd met de BTW (21%).

Verkoopplannen

Inplantingsplan

Woning Gelijkvloers

Woning Verdieping 1

Woning Verdieping 2

Appartement 1.1 Verdieping 1

Appartement 1.1 Verdieping 2

Appartement 1.2 Verdieping 1

Appartement 1.2 Verdieping 2