Skip to main content

2 gebouwen met in totaal
16 appartementen met 2 slaapkamers.

Welkom bij

2 gebouwen met in totaal 16 appartementen met 2 slaapkamers.

Beste klant,

Trots stellen we Residentie Ter Stede aan je voor. Het nieuwe woonproject bestaat uit 2 gebouwen met in totaal 16 appartementen met 2 slaapkamers. De appartementen op de gelijkvloers beschikken over een tuin. Aan de achterzijde worden 14 staanplaatsen aangelegd. De architectuur speelt met neutrale zachte contrasten en zorgt voor een tijdloze uitstraling.

We mogen dus gerust stellen dat residentie Ter Stede om verschillende redenen uw aandacht verdient: het is goedgelegen, de inrichting van de appartementen is doordacht, de aanblik is fris en het wooncomfort onovertroffen. Kortom, een residentiële topper die het wonen in Ieper méér dan af maakt.

Ook als je geïnteresseerd bent in een appartement als opbrengsteigendom, dan is Residentie Ter Stede een aanrader. Eén van de vele troeven van het project is de uitgekiende prijskwaliteitsverhouding. Zo ben je zeker van een rendabele investering. De mensen in het verkoopkantoor kunnen u dit haarfijn uitleggen.

Geniet van de info op deze website en misschien tot binnenkort.

Architectuur

Een toonbeeld van hedendaags wonen

De residentie is opgebouwd uit 2 meergezinswoningen bestaande uit 2 verdiepingen.

In de Brugseweg bestaat deze uit 9 appartementen met telkens 2 slaapkamers en in de Dehemlaan bestaat deze uit 7 appartementen met telkens 2 slaapkamers. Achterliggende beschikt de residentie op het gelijkvloers over 14 staanplaatsen (open/overdekte) op privaat terrein, groenzones en een bijgebouw.

Op het gelijkvloers in de Dehemlaan is een aparte gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging voorzien.

Bij het ontwerp van de appartementen staan kwaliteit en comfort voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktische indeling, bergruimte en privacy. Door elk appartement te voorzien van grote glaspartijen kan men genieten van veel lichtinval, wat de kwaliteit van het wooncomfort verhoogt.

Vergeet bovendien niet dat je bij de aankoop van je appartement of opbrengsteigendom ook je eigen inbreng kan doen wat betreft de keuze van materialen en inrichting.

Zo zet je je toekomstige woonst volledig naar je hand. Leuk en interessant, toch?

Ligging

Brugseweg 85 / Dehemlaan 1A in Ieper

De residentie is heel goed bereikbaar, ligt aan de stadsrand met vlotte verbinding naar het centrum of wat verder naar A19.

De prachtige markt met historische gebouwen ligt op wandelafstand en roept altijd een gezellige sfeer op. Men houdt er heel wat activiteiten. Naast de wekelijkse markt op zaterdag zijn er tal van gezellige winkelstraten.

Bakkerij, slagerij, kruideniers, ... liggen op wandelafstand. Geniet zo van de voordelen van een stad, zonder parkeerproblemen.

Brochure

Een realisatie van

Projectcoördinatie en klantenbegeleiding

samen met

De bouwheer

Uitvoerend architect

EPB, ventilatie & veiligheidscoördinatie

Stabiliteitsingenieur

Studiebureau
Dexco nv
Sint-Amandsberg